Hoppa till innehåll

Vid fotografering utanför Motala Kommun så tillkommer resekostnad kontakta mig för pris info.

Inför en fotosession så tar jag ut en Fotograferingsavgift på 800kronor som betalas i samband med bokningen för att säkra din plats och är inte återbetalningsbar.

Bröllop

Lilla paketet kostar 3500 kronor. Ni får då ett personligt mötte innan med mig där vi tillsammans går igenom fotosessionen. Vi tar fantastiska kärleksfulla Porträtt bilder av er före vigseln. Efter fotograferingen när dom färdigredigerade bilderna är klara kommer jag att visa er dom fantastiska bilderna. Ni har då möjlighet att välja 3 stycken högupplösta bilder på ett usb. Om ni vill välja till flera bilder så går det bra för en kostnad på 450 kronor styck. Ni har också möjlighet att välja en förstoring ifrån 800kr.


Mellan paketet kostar 5500 kronor. Förutom det som ingår i lilla paketet så får ni då 10 stycken bilder. Vi tar porträtt, och detaljbilder innan vigsel, detalj bilder är bilder som tas medan ni gör er i ordning inför vigseln. Ni har förstås möjlighet att köpa till bilder.


Stora Paketet kostar 9000 kronor. Allt ingår som i mellan paketet men jag kommer även att vara med under vigseln och vid minglet, efter vigseln kan vi passa på att ta grupp bilder för att föreviga eran dag med bilder. Ni får era bilder på ett usb minst 30 stycken.


Stora Guld paketet 11.000 kronor men då får ni allt plus att jag är med er hela dagen och även under kvällen för att ta härliga fest bilder. Under kvällen finns möjlighet att ta ytterligare härliga kärleksfulla bilder på er som nygifta i fint kvällsljus. Alla bilder på ett usb och en förstoring som ingår i guldpaketet.

Familjefotografi

Det som ingår när du bokar mig för familjefotografi är ett personligt möte innan fotograferingen där vi går igenom vad ni har för önskemål och om det är något som jag som fotograf behöver tänka på i mötet med era barn. Efter fotosessionen när jag har redigerat era bilder så träffas vi för en bildvisning då ni har möjlighet att välja erat fotopaket. Ni har alltid möjlighet att välja till flera bilder för en kostnad för 450 kronor styck.

I det lilla paketet får du 5 stycken högupplösta digitala bilder för 3000 kronor på ett usb.


I mellan paketet får du 8 stycken högupplösta digitala bilder för 4000 kronor på ett usb.


I det stora paketet får du 10 stycken högupplösta digitala bilder för 4500 kronor på ett usb.

Gravidfotografering

Vid gravidfotografering så är det samma kostnad och upplägg som vid familjefotografering.

Dopfotografering

Jag är med er innan dopet för att ta bilder utanför kyrkan och jag kommer att gå in innan alla för att ta detalj bilder. När dopcermonin är förevigad på bild så finns möjlighet att ta porträtt och bilder tillsammans med nära och kära.

Pris är 4500 och då får du minst 15 stycken färdigredigerade högupplösta bilder på ett usb.


Om ni önskar att jag är med på festen efteråt med present utdelning så får ni alla bilder på ett usb för 6500 kronor.


Ni har också möjlighet att få era bilder som vägg förstoringar från 800 kronor.