Hoppa till innehåll


Bröllop

Lilla paketet kostar 4000 kronor. Där ingår ett personligt möte där vi tillsammans går igenom fotosessionen. Lilla paketet innehåller fantastiska kärleksfulla porträttbilder av er före vigseln. Efter fotograferingen redigeras bilderna och vi tittar på dem tillsammans. Ni har då möjlighet att välja 5 stycken högupplösta bilder på ett usb. Om ni vill ha flera bilder så går det bra för en kostnad på 850 kronor styck. Ni har också möjlighet att välja en förstoring med ett pris från 800kr.


Mellanpaketet kostar 6000 kronor. Förutom det som ingår i lilla paketet får ni istället 10 stycken högupplösta bilder på ett usb. Vi tar porträtt och detaljbilder innan vigseln. Med detaljbilder menas de bilder som tas medan ni gör er i ordning inför vigseln. Ni har förstås även här möjlighet att köpa till flera bilder.


Stora Paketet kostar 9000 kronor. Förutom det som ingår i mellan paketet kommer jag även vara med under vigseln och vid minglet. Efter vigseln kan vi passa på att ta gruppbilder för att föreviga eran dag i bilder. Ni får era högupplösta bilder på ett usb minst 30 stycken. Framkallade bilder 10×15 cm.


Stora Guld paketet 12000 kronor men då ingår allt plus att jag är med er hela dagen och även under kvällen för att ta härliga  festbilder. Under kvällen finns möjlighet att ta ytterligare romantiska och kärleksfulla bilder på er som nygifta i fint kvällsljus. Alla högupplösta bilder fås på ett usb minst 50 stycken och det ingår också en förstoring i guldpaketet. Framkallade bilder 10×15 cm.

Familjefotografering

Det som ingår när du bokar mig för familjefotografi är ett personligt möte innan fotograferingen där vi går igenom vad ni har för önskemål och om det är något som jag som fotograf behöver tänka på i mötet med era barn. Efter fotosessionen när jag har redigerat era bilder så träffas vi för en bildvisning då ni har möjlighet att välja erat fotopaket. Ni har alltid möjlighet att välja till flera bilder för en kostnad för 850 kronor styck.

I det lilla paketet får du 5 stycken högupplösta digitala bilder för 3000 kronor på ett usb.


I mellan paketet får du 10 stycken högupplösta digitala bilder för 5000 kronor på ett usb.


I det stora paketet får du 15 stycken högupplösta digitala bilder för 6000 kronor på ett usb och 15 stycken framkallade bilder 10×15 cm.

Dopfotografering

Jag är med er innan dopet för att ta bilder utanför kyrkan och jag kommer att gå in innan alla för att ta detalj bilder. När dopcermonin är förevigad på bild så finns möjlighet att ta porträtt och bilder tillsammans med nära och kära.

Pris är 7000 och då får du minst 15 stycken färdigredigerade högupplösta bilder på ett usb.


Om ni önskar att jag är med på festen efteråt med present utdelning så får ni alla bilder på ett usb för 9000 kronor och framkallade bilder 10×15 cm.


Ni har också möjlighet att få era bilder som vägg förstoringar från 800 kronor.

Vid fotografering utanför Motala Kommun tillkommer en resekostnad. kontakta mig för pris info.

Inför en fotosession betalas en bokningsavgift på 800 kronor som säkerställer din plats. Gäller inte vid Bröllopsfotografering och vid Dopfotografering, då betalas 50% av valt paket i förskott. Avgiften är inte återbetalningsbar.

 

 

Brudpar med tärnor och marskalk fotograferat av Langes fotografering bröllopsfotograf i Motala.

Langes fotografering

adress

Lasarettsgatan 33 

59135 Motala

kontakta mig

Telefon: 073-6004537 

Email: ingemarlange@ymail.com

Följ mig