Hoppa till innehåll
rosa-logga-webb-jpg
Gravid-Fotograf i Motala. Langes fotografering. konstjakt.se

Gravidfotografering

Gravid.. vad underbart, att få känna lyckan att bli förälder, Langes fotografering kommer att göra allt för att eran gravidfotografering ska bli en bekväm och rolig upplevelse. ensam eller tillsammans med sin partner, dom blivande syskonen, ja varför inte hela familjen.

Recension

Vi är så otroligt nöjda! Hög kvalitet, hög kreativitet och fantastiska bilder. Vi gillade framförallt att Ingemar tog hänsyn till våra personliga önskemål och att han var skicklig med att välja platser och vinklar som gjorde att slutresultatet blev både proffsigt och personligt. En stor bonus är att vi även hade väldigt roligt, med många skratt, under fotograferingen. 

Maja o Markus 23-12-11.

Gravidfotografering Langes fotografering

Inför en Gravidfotografering så kommer jag att kontakta er för att ställa några frågor och ge tips som hur många är det som vill bli fotograferade och i vilken miljö ni önskar att bli fotograferade i. Jag rekommenderar att fotograferingen sker i vecka 28-34 allt beroende på hur mycket magen syns och hur man mår.

Om ni har en specifik plats som ni vill bli fotograferade på eller svårt att ta er till Motala så kan jag komma till er (beroende på avstånd). För mig är det viktigt att ni känner er bekväma med att bli fotograferade så önskar ni att vi träffas och lär känna varandra innan och eventuellt prov fotografera så går det bra, rekommenderas speciellt om det är blyga barn som ska vara med på fotograferingen.

Vid val av kläder så rekommenderar jag långklänningar eller stickat som framhäver magen, gärna enfärgade med en inte allt för skrikig färg, allt beror på årstid och om din partner eller resten av din familj ska vara med på fotograferingen. Jordnära färger som harmoniserar med varandra gör sig bra på bild, låter det om ständigt ni kan vara lugna jag hjälper er med alla frågor ni har. 

Gravidfotografering i Motala. Langes fotografering.
Gravid. Gravidfotografering av Langes fotografering i Motala. konstjakt.se

Priser

Tryck
adress

Lasarettsgatan 33 

59135 Motala

kontakta mig

Telefon: 073-6004537 

Email: ingemarlange@ymail.com

Följ mig

Bröllop och familjefotograf i Motala. 

Bröllop och familjefotograf i Motala.