Hoppa till innehåll
rosa-logga-webb-jpg

Personligt om Ingemar Lange.

På den här sidan ska jag avslöja något personligt om Ingemar Lange som bor i Motala i ett hus tillsammans med sin fru och även ibland med barn och barnbarn.

Mitt intresse för fotografering har jag haft sen tioårs åldern då jag fick min första kamera. Under åren då tekniken har utvecklats så har jag haft många kameror i min ägo som har gett mig stor glädje under ca 40 årstid. 

Mitt behov av att få vara kreativ har alltid varit stort för mig, min kreativitet har jag fått till godo genom att studera och utöva fotografering och konst. 

Ingemar Lange som driver Langes Fotografering

Jag älskar att ta min kajak ut på upptäcks färd på en liten skogs sjö. Näckrosor år något som är givet för mig att fotografera. En gång så välte min kajak med kamera och allt då var jag glad att det låg i vatten täta påsar. Det blev dock en blöt hemfärd.

När jag inte fotograferar människor så brukar jag koppla av med att krypa ner i växtrikets magiska värld och experimentera med ljus och färg. Att fotografera och vara i naturen är meditation för mig året om då alla årstider sätter sin speciella prägel på naturen.

Mitt intresse för att vara i skogen är stort och helst att leva på vad naturen har att ge. Men det slutar oftast med att jag tar fram ett korv paket som jag tillagar vid bilen på gasolköket. En dag ska jag bli en riktig överlevare i naturen (skratt).

Att ta husvagnen med fru och hund (låter lite svensson liv) för att besöka nya platser är något som ger mig avkoppling (ja jag är en livsnjutare) och givetvis är kameran med. Ibland får jag höra att kameran glömmer du visst aldrig när jag har glömt andra saker hmm-

Kontakta/Boka mig

Tryck
adress

Lasarettsgatan 33 

59135 Motala

kontakta mig

Telefon: 073-6004537 

Email: ingemarlange@ymail.com

Följ mig

Personligt om Ingemar Lange.