Hoppa till innehåll
rosa-logga-webb-jpg
Brudpar framför Götakanal i Motala fotograferat av Langes fotografering Bröllopsfotograf i Motala/östergötland

Vi anlitade Ingemar till vårat bröllop den 2/9-23 och blev över förväntan nöjda från början till slut. Vi blev bra bemöta och fick vara med och välja bra platser till våra foton. Vi blev verkligen supernöjda med alla våra bilder och fick vår vision till verklighet. Tack för att du förverkligade vår dröm. Rebecca & Tobias Bergquist.

Bröllopspar fotograferat av Langes fotografering i Motala. konstjakt.se
Bröllopspar vid en porträtt fotografering fotograferat av Langes fotografering i Motala. konstjakt.se

Bröllopsfotografering

När eran stora dag närmar sig så vill ni ha med någon på eran stora dag som kan föreviga era minnen och fånga ögonblicken stora som små på ett avslappnat sätt så att ni kan njuta av eran dag.

Tänk så mycket tid och planering ni har lagt ner på alla detaljer och alla känslor som kommer att finnas, det är av värde att kunna gå tillbaka och titta på alla bilder, skratta, bli känslosam tillsammans över eran stora dag som ni hade tillsammans med alla era närmaste.

 

 

Vigsel i Motala fotograf Langes fotografering. konstjakt.se
Champagne vid bröllop

Från morgon till sen kväll händer det många saker, slipsen ska knytas, håret och sminket ska fixas, bröllopsklänning och skor ska på, det ska skålas och en oändlig många andra ögonblick som ska fångas på bild. 

Detaljfotografering av bröllopskavaj Bröllopsfotograf i Motala Langes fotografering

Vid bröllopsfotografering kommer vi tillsammans planera i god tid inför eran stora dag. Vi tittar på vilka sorts bilder ni önskar och som känns extra viktiga att fånga ifrån eran bröllopsdag. Ni blir informerade om vilka bröllops paket som Langes fotografering erbjuder och vad som ingår. Ni får en provfotografering innan eran stora dag (beror på avstånd) för att få känna och vänja er vid att stå framför kameran. Allt för att ge er en unik upplevelse med många fina bilder.

Langes fotografering erbjuder olika urval som att välja endast porträtt bilder men även vara med innan vigseln då jag fokuserar på detaljbilder för att sedan fortsätta fotografera under vigseln. Det finns även möjlighet att välja det stora guldpaketet där jag följer er vigsel ifrån morgon till kväll. se mer under priser.

Bröllopspar med rökelse fotat av Langes fotograferin

Priser

Tryck
adress

Lasarettsgatan 33 

59135 Motala

kontakta mig

Telefon: 073-6004537 

Email: ingemarlange@ymail.com

Följ mig

Bröllopsfotografering i Motala Fotograf Ingemar Lange. Bröllopsfotografering i Motala Fotograf Ingemar Lange.