Hoppa till innehåll
En flicka i rosa tröja som blir fotograferad i studio. hon håller handen bakom sitt öra som att hon lyssnar.

När du kontaktar mig eller bokar din fotografering så kommer jag att kontakta dig via Mail eller telefon. För att bestämma ett möte hemma hos dig eller på telefon. Där vi tillsammans pratar om vad ni önskar.

Du kanske önskar att vi ska fotografera hemma hos dig i hemmiljö, vid en sjö eller i skogen. Fina kvälls porträtt på stranden för att få ett fint kvällsljus vid solnedgång.

Efter avslutad fotografering så träffas vi och jag visar bilder ifrån fotograferingen. Då har du möjlighet att i lugn och ro välja vilka bilder du vill beställa.

Vi pratar om vad som passar dig och om du vill ha dina bilder som förstoringar eller på ett usb, det går även att få färdiga tavlor för att pryda ditt hem eller att ge bort.

Vid Bröllopsfotografering så kommer vi att i god tid planera inför eran stora dag. Vi planerar tillsammans vad för bilder ni önskar av eran Fotograf och jag informerar om olika förslag på bilder som vi tillsammans kan ta som kommer att ge er en unik upplevelse och en massa fina bilder.

Langes Fotografering erbjuder er att välja endast porträtt bilder eller att jag också är med er under vigseln och tar detalj bilder före vigseln. Men ni kan givetvis välja det stora guld paketet där jag följer er vigsel ifrån morgon till kväll. Läs mer under priser.