Hoppa till innehåll
rosa-logga-webb-jpg
Gravid fotografering i Motala-

Hur går en fotografering till.

När du har kontaktat mig så får du snabbt en återkoppling via mail eller telefon angående din fråga eller dina önskemål så att vi tillsammans kan planera för hur du ska bli erbjuden den bästa fotograferingsupplevelsen.

Du kanske har önskemål om att vi ska fotografera dig och din familj i er mysiga hemmiljö för lifestyle fotografering. Ett familjeporträtt på stranden med ett fint kvällsljus vid solnedgång. Magiska, drömska bilder av hela familjen inklusive hunden i förtrollande skogsmiljö. Vad du en har för önskemål så finns möjlighet när du anlitat Langes fotografering.

Efter avslutad fotografering och när bilderna är färdigredigerade så kan du i lugn och ro välja dina bilder i ett online galleri för att därefter få dem på ett usb-minne.

Om ni förlorar erat usb eller förstoring så kan ni vara lugna för jag sparar era bilder i ett år om ni behöver beställa en ny bild.

Inför varje foto-session så träffas vi så ni får möjlighet att ställa frågor och att ni får ett ansikte på mig. om det är barn som jag ska fotografera och dom blir sjuka eller helt enkelt inte är på humör så gör vi om fotograferingen helt utan extra kostnad.

Era bilder levereras alltid både i svartvitt och i färg för att ni ska kunna välja vad ni tycker mest om.

Mina produkter när det gäller förstoringar och kvalitet på bilder håller en hög kvalitet och jag är mån om att du är nöjd med din beställning.

Familjefotografering i Motala

Priser

Tryck
adress

Lasarettsgatan 33 

59135 Motala

kontakta mig

Telefon: 073-6004537 

Email: ingemarlange@ymail.com

Följ mig