Hoppa till innehåll

En flicka i rosa tröja som blir fotograferad i studio. hon håller handen bakom sitt öra som att hon lyssnar.

När du har kontaktat mig så får du snabbt en återkoppling via Mail eller telefon angående din fråga eller dina önskemål så att vi tillsammans kan planera för hur du ska bli erbjuden den bästa fotograferingsupplevelsen. 

Du kanske har önskemål om att vi ska fotografera dig och din familj i er mysiga hemmiljö för lifestyle fotografering. Ett familjeporträtt på stranden med ett fint kvällsljus vid solnedgång. Magiska, drömska bilder av hela familjen inklusive hunden i förtrollande skogsmiljö. Vad du en har för önskemål så finns möjligheten när du har anlitat Langes fotografering.

Efter avslutad fotografering och när bilderna är färdig redigerade så kan du i lugn och ro välja dina bilder i ett online galleri för att därefter få dem på ett usb-minne. 

Vid Bröllopsfotografering kommer vi tillsammans planera i god tid inför er stora dag. Vi tittar på vilka sorters bilder ni önskar och som känns extra viktiga att fånga ifrån eran bröllopsdag. Ni blir informerade om vilka bröllops paket som Langes fotografering erbjuder och vad som ingår. Ni får en provfotografering innan eran stora dag för att få känna och vänja er vid att stå framför kameran. Allt för att ge er en unik upplevelse med många fina bilder. 

Langes Fotografering erbjuder olika urval som att välja endast porträtt bilder men även vara med innan vigseln då jag fokuserar på detaljbilder för att sedan fortsätta fotografera under vigseln. Det finns även möjlighet att välja det stora guld paketet där jag följer er vigsel från morgon till kväll. Se mer under priser.

Om ni förlorar erat usb eller förstoring så kan ni vara lugna för jag sparar era bilder i ett år om ni behöver beställa en ny bild.

Inför varje foto-session så träffas vi så att ni får möjlighet att ställa frågor och att ni får ett ansikte på mig. Om det är barn som jag ska fotografera och dom blir sjuka eller helt enkelt inte är på humör så gör vi om fotograferingen utan extra kostnad.

Era bilder kan ni välja att få i svart vitt eller i färg. Jag sparar alla era bilder i ett år ifall ni vill beställa till flera bilder ifrån eran unika fotosession.

Mina produkter när det gäller förstoringar och kvalitet på bilder håller en hög kvalitet och jag är mån om att du blir nöjd med din beställning.

 

Priser

adress

Lasarettsgatan 33 

59135 Motala

kontakta mig

Telefon: 073-6004537 

Email: ingemarlange@ymail.com

Följ mig