Hoppa till innehåll

Jag heter Ingemar Lange och driver Langes fotografering i Motala.

Jag fotograferar Bröllop, Familjer, Dop, Kärlekspar och Gravidfotografering tillsammans förevigar vi en del av erat liv på bild.

Så varför ska ni välja Langes Fotografi kanske ni frågar er. Ni kommer att möta en person som har en lång livserfarenhet både av att fotografera och att bemöta vuxna och barn. Då jag är utbildad inom tydligörande pedagogik och har jobbat med barn och vuxna under väldigt många år, i kombination med mina fotograferings kunskaper som jag har skaffat mig genom erfarenhet och kurser så kommer jag att tillsammans med er leverera kvalitet. För mig är det viktigaste att ni trivs och blir nöjda med det vi har kommit överens om.

Om ni förlorar erat usb eller förstoring så kan ni vara lugna för jag sparar era bilder i ett år om ni behöver beställa en ny bild.

Inför varje fotosession så träffas vi så att ni får möjlighet att ställa frågor och att ni får ett ansikte på mig. Om det är barn som jag ska fotografera och dom blir sjuka eller helt enkelt inte är på humör så gör vi om fotograferingen utan extra kostnad.

Era bilder kan ni välja att få i svart vitt eller i färg. Jag sparar alla era bilder i ett år ifall ni vill beställa till flera bilder ifrån eran unika fotosession.

Mina produkter när det gäller förstoringar och kvalitet på bilder håller en hög kvalitet och jag är mån om att du blir nöjd med din beställning.

Min Fotografiska stil som jag gärna använder mig av är att fotografera med kort skärpedjup som gör att bilden ser lite drömsk ut och att bakgrunden hamnar i oskärpa.

Kontakt